Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 poivrons rouges
- 50 g de parmesan, coupé en cubes de 3 cm de côté
- 300 g de sauté de veau, coupé en cubes de 3 cm de côté
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- du sel
- du poivre moulu
- 9 feuilles de lasagne fraîches ou précuites (rayon pâtes)
- 100 g de tomates confites, coupées en quatre
- 5 brins basilic frais, ciselés
- 2 boules de mozzarella, coupées en tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2359 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Alouettes provençales
1h 30min
Gratin de pomme de terre, tomate et kefta, sauce au poivron
1sa 35 dk
Bœuf miroton sur petits légumes du Sud
55 min
Couscous au poulet et aux aubergines
1 godz.
Daube d'agneau aux artichauts
1 godz.
Veau aux poivrons à la sauce piquante
45min
Gâteau de pâtes all'arrabbiata
1sa 35 dk
Bricks au crabe
45min
Pappardelle au ragoût d'agneau
1 godz.
Légumes farcis à la feta et à la viande hachée
1h 20min
Boulettes de veau au piment d'Espelette
1h 25min
Menu petit prix - Brandade de morue gratinée aux olives
1 godz.