Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, et un peu pour la viande
- 400 g d'aubergines, coupées en morceaux
- 100 g de poivrons rouges, coupés en cubes d'1 cm
- 50 g de carotte, coupée en cubes de 0,5 cm
- 1 échalote, finement ciselée au couteau
- 2 gousses d'ail, hachées au couteau
- 50 g de vin blanc
- 25 g de miel
- 1 c. à soupe de vinaigre de xérès
- 1 c. à soupe de sauce de soja
- du poivre moulu, selon votre goût
- 1 carré de porc fermier, coupé en 4 côtes épaisses
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 branches de thym frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1843 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauté de porc à la provençale
1h 5 min
Porc Orloff sauce moutarde et petits légumes
2 godz. 35 min
Travers de porc à la moutarde
1 godz. 20 min
Poulet basquaise
50min
Rôti de porc farci aux champignons, purée à l'ail
2h 40min
Rôti de porc aux herbes et jambon
1h 50min
Filet mignon Douanier Rousseau
50min
Cuisse de dinde aux légumes nouveaux
1 godz. 15 min
Cuisse de dinde à la moutarde
1 godz.
Poitrine de porc à la sauce de soja
40min
Saucisses de Toulouse aux oignons
1 godz. 20 min
Poule au pot béarnaise
2h 15min