Conchiglioni farcis aux champignons

Conchiglioni farcis aux champignons

3.8 33 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
30 pièces

Ingrediënten

  • 150 g de pâtes sèches type conchiglioni
  • 1 filet d'huile neutre
  • 30 g de beurre
  • 500 g de champignons de Paris frais en morceaux
  • 150 g de parmesan en dés de 3 cm de côté
  • ½ bouquet de ciboulette fraîche (en réserver un peu pour la finition)
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pièce

Eiwitten 3 g
Calorieën 230 kJ / 55 kcal
Vetten 3 g
Koolhydraten 4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...