Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de gingembre frais
- 1 gousse d'ail
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 40 g de pâte de curry vert
- 400 g d'eau
- 300 g de lait de coco
- 100 g de tomates pelées
- 250 g de riz basmati
- 200 g de petits pois frais
- 400 g de poisson blanc, type lotte (voir "Conseil(s)"), coupé en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de courgette, coupée en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2195.3 kJ / 522.3 kcal
- Eiwitten
- 30.3 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 17.8 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 641 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry poulet-crevettes-ananas
35 min
Rougail de poisson
40 min
Lasagne au cabillaud, courgettes et gingembre
1 Std. 15 Min
Poisson tandoori
2hod. 40min
Thon mariné et courgettes au thym
45 Min
Saumon mariné, semoule épicée et légumes
30 min
Curry de cabillaud aux fruits de la Passion
1 Std. 10 Min
Tajine de poissons au curry
55min
Curry de poisson
45 Min
Cabillaud sauce coco-menthe, courgettes et quinoa aux oignons
50 min
Papillotes de cabillaud au tandoori
1hod. 5min
Curry de lotte au lait de coco et petits légumes
1h 35 min