Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de vin rosé
- 25 g d'huile d'olive
- 4 gousses d'ail, pelées et coupées en 2
- 100 g de lardons nature
- 700 g d'épaule d'agneau désossée, en dés
- 30 g de concentré de tomate
- 1 c. à café de thym frais
- 2 feuilles de laurier frais
- du sel
- poivre 5 baies
- 150 g d'oignons grelot surgelés
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 c. à soupe d'eau
- 100 g d'olives, type picholines
- 200 g d'artichauts à l'huile en conserve égouttés et coupés en 2
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2542 kJ / 611 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 37 g
Alternatieve recepten
Navarin d'agneau
1 godz. 15 min
Poulet aux olives, citron et tagliatelles
1h 5 min
Agneau confit aux pruneaux
1h 40min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30min
Navarin d'agneau printanier
1 godz. 20 min
Cuisse de lapin farcie aux olives
1 godz. 20 min
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Menu bluffant - Agneau confit aux épices de Noël et au miel
1h 45min
Tajine de lapin aux fruits secs
1h 25min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1h 35min
Daube de l'Aubrac
17h 30min
La daube niçoise
13h 20min