Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de vin rosé
- 25 g d'huile d'olive
- 4 gousses d'ail, pelées et coupées en 2
- 100 g de lardons nature
- 700 g d'épaule d'agneau désossée, en dés
- 30 g de concentré de tomate
- 1 c. à café de thym frais
- 2 feuilles de laurier frais
- du sel
- poivre 5 baies
- 150 g d'oignons grelot surgelés
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 c. à soupe d'eau
- 100 g d'olives, type picholines
- 200 g d'artichauts à l'huile en conserve égouttés et coupés en 2
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2542 kJ / 611 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 37 g
Alternatieve recepten
Sauté de veau aux olives
1 Std.
Navarin d'agneau
1 Std. 15 Min
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2 godz.
Navarin d'agneau printanier
1 godz. 20 min
La daube niçoise
13 godz. 20 min
Veau aux poivrons à la sauce piquante
45 min
Daube de l'Aubrac
17h 30min
Navarin d'agneau printanier
1 godz. 25 min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1 godz. 30 min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1 Std. 35 Min
Calamars farcis comme en Algarve
1 godz. 10 min
Axoa d'agneau
55 min