Daube d'agneau aux artichauts

Daube d'agneau aux artichauts

4.8 92 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • 350 g de vin rosé
  • 25 g d'huile d'olive
  • 4 gousses d'ail pelées et coupées en 2
  • 100 g de lardon nature
  • 700 g d'épaule d'agneau désossée en dés
  • 30 g de concentré de tomate
  • 1 c. à café de thym frais
  • 2 feuilles de laurier frais
  • du sel
  • poivre 5 baies
  • 150 g d'oignons grelot surgelés
  • 1 c. à soupe de fécule de maïs
  • 1 c. à soupe d'eau
  • 100 g d'olives type picholines
  • 200 g d'artichauts à l'huile en conserve égouttés et coupés en 2

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 52 g
Calorieën 2542 kJ / 611 kcal
Vetten 37 g
Koolhydraten 12 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...