Magret de canard, épinards et champignons
TM6 TM5 TM31

Magret de canard, épinards et champignons

4.2 (82 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 c. à soupe de sirop d'érable
  • 8 c. à soupe d'huile d'olive
  • le jus d'un citron vert
  • 500 g d'eau
  • 2 magrets de canard avec la peau
  • sel
  • poivre moulu
  • 250 g de champignons frais, coupés en deux
  • 2 branches de thym frais
  • 200 g d'épinards frais, équeutés
  • 40 g de noix de pécan, concassées

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2898 kJ / 725 kcal
Eiwitten
58 g
Koolhydraten
8 g
Vetten
51 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten