Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'échalotes
- 30 g de gingembre frais
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g d'eau
- 500 g de courgettes, en longues tranches
- 500 g de dos de cabillaud
- 4 brins d'aneth frais
- 500 g de lait
- 60 g de farine de blé
- 40 g de beurre, et un peu pour le plat à gratin
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 12 feuilles de lasagne précuites
- 200 g de concassé de tomates
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2274 kJ / 541 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois
1h 35min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45 Min
Gratin de lieu
1 Std. 25 Min
Brandade de lieu jaune au comté
40min
Gratin de pâtes au poisson et poireaux
1h 10min
Courge butternut farcie au poulet
1h 15min
Lieu vapeur, sauce au safran, tagliatelle de carottes et riz
1h
Gratin de poireau, panais et saumon
1h 15min
Couscous au saumon
55 min
Parmentier de lieu noir
1h 20min
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55 min
Crumble de poisson
1h