Compatibele versies
Lasagnes de poireaux, béchamel à la tomate et au fromage
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'emmental, coupé en morceaux
- 1000 g de poireaux, coupés en tronçons (4 cm env.)
- 45 g de beurre
- 25 g de farine de blé
- 250 g de lait
- 40 g de concentré de tomate
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre noir moulu
- 6 - 8 feuilles de lasagne
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1489.8 kJ / 358.3 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 19.8 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 494.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de courgette, pomme de terre et chèvre
45 min
Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
1 godz. 30 min
Gratin de potimarron et pommes de terre, béchamel aux herbes et comté
50 Min
Lasagne à la bolognaise
2 godz. 15 min
Lasagnes à la fondue de poireaux
1 godz.
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1 godz.
Gratin de panais, courge, comté et noix
1h 20min
Quiche de pommes de terre, andouille et poireaux
1 godz. 30 min
Gratin de pomme de terre aux cèpes
1h 20min
Fondue de poireaux au chèvre
40min
Quiche de carotte au thon
1 godz.
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1 Std. 40 Min