Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g d'échalotes, coupées en deux
- 5 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 20 g d'huile d'olive
- 50 g de pain de campagne, coupé en morceaux
- 1000 g d'eau
- 600 g de pommes de terre, détaillées en cubes
- 150 g de maroilles, coupé en morceaux
- 4 filets de truite désarêtés
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2022 kJ / 481.5 kcal
- Eiwitten
- 41.5 g
- Koolhydraten
- 30.8 g
- Vetten
- 21.3 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 788.3 mg
Alternatieve recepten
Endives au jambon gratinées au comté
13 Std.
Endives au jambon
1h 15min
Echine aux échalotes et au thym
1h 40min
Filet mignon Douanier Rousseau
50min
Emincé de veau à la normande
35min
Parmentier d'agneau
2 Std. 5 Min
Escalope de veau à la normande
1u.
Alicuit de canard
1u.
Rôti de porc farci aux champignons, purée à l'ail
2h 40min
Porc Orloff sauce moutarde et petits légumes
2 godz. 35 min
Ch'tiflette (tartiflette au maroilles)
1h 25min
Cassoulet au confit de canard
1h 10min