Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 250 g de farine de blé
- 125 g de beurre, coupé en dés
- 75 g d'eau
La garniture
- 90 g d'oignon, pelé et coupé en quatre (1 moyen)
- 20 g de beurre
- du sel
- 300 g de pommes, coupées en petits dés (2 ou 3 pommes)
- 80 g de fromage de brebis, type ossau-iraty, coupé en petits dés
- 100 g de magret de canard fumé, gras retiré et en tranches fines
- 1 jaune d'œuf, dilué dans un peu d'eau
-
4
brins de thym frais, effeuillés
of 1 c. à soupe de thym déshydraté
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2410 kJ / 578 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Clafoutis poivron, chorizo et fromage de chèvre
50min
Tatin de tomates cerise au chorizo
1h 15min
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
13 godz. 30 min
Quiche de magret de canard aux oignons et pommes
1 Std. 10 Min
Tartelette au foie gras
3h 30 min
Tuile de pain de mie, pont-l'évêque et magret de canard séché
25 min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15 min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 min
Crumble de confit de canard aux noix
1h
Minicakes chorizo-feta
35min
Tartines aux comté, parmesan, lardons et roquette
25 min
Minicannelés au chorizo
12h