Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 250 g de farine de blé
- 125 g de beurre, coupé en dés
- 75 g d'eau
La garniture
- 90 g d'oignon, pelé et coupé en quatre (1 moyen)
- 20 g de beurre
- du sel
- 300 g de pommes, coupées en petits dés (2 ou 3 pommes)
- 80 g de fromage de brebis, type ossau-iraty, coupé en petits dés
- 100 g de magret de canard fumé, gras retiré et en tranches fines
- 1 jaune d'œuf, dilué dans un peu d'eau
-
4
brins de thym frais, effeuillés
of 1 c. à soupe de thym déshydraté
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2410 kJ / 578 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2u. 15min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1h 55 min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25min
Fleurs chorizo-feta
35 min
Tuile de pain de mie, pont-l'évêque et magret de canard séché
25min
Champignons farcis aux pruneaux
30min
Quiche de magret de canard aux oignons et pommes
1h 10 min
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25min
Miniscones au chorizo et au brebis basque
30min
Feuilleté comtois
1h 5min
Tartines aux comté, parmesan, lardons et roquette
25min
Cannelés au jambon
13sa