Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons doux, coupés en quatre
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 800 g de longe de porc, détaillée en dés (3 cm)
- 80 g de tomates concassées en conserve
- 400 g de piquillos en bocal, coupés en lamelles (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 cube de bouillon de viande (pour 0,5 l de liquide)
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de vin blanc
- 50 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1293 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 25.18 g
- Koolhydraten
- 6.41 g
- Vetten
- 20.34 g
- Vezels
- 1.88 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Osso-buco
1sa 20 dk
Sauté de porc au curry
1sa
Veau Marengo
55 Min
Sauté de porc au cidre
1sa
Colombo de porc
1sa 20 dk
Cuisse de dinde en robe de lard et pommes de terre
1sa 55 dk
Poitrine de porc à la sauce de soja
40 dk
Porc vindaloo
2sa 30 dk
Saucisses de Toulouse aux oignons
1sa 20 dk
Mijoté de porc au paprika
40 dk
Colombo de porc
1h 15min
Axoa d'agneau
55 Min