Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de patates douces, coupées en morceaux
- 300 g d'épinards frais
- 200 g d'oignons jaunes, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 30 g d'huile végétale
-
400
g de tomates concassées en conserve
of 400 g de tomates fraîches, coupées en morceaux - 1 ½ c. à café de sel
- 4 - 6 pincées de poivre moulu
- 700 g de filet de dinde, sans peau, coupé en morceaux
- 150 g de lardons fumés
- 15 g de beurre, coupé en morceaux (optioneel)
- 1 - 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2879.8 kJ / 683.3 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 65.8 g
- Vetten
- 22.5 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 11.3 g
- Natrium
- 1281 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de pommes de terre, brocoli, comté et chorizo
55 Min
Sot-l'y-laisse de dinde au curry doux
1 Std. 5 Min
Riz pilaf aux poivrons et au bœuf haché
30 Min
Blanquette de dinde à la vanille, boulgour aux carottes
1 Std. 5 Min
Couscous de brocoli, poulet au yaourt et au curry
40 Min
Lasagne à la butternut
2h
Tagliatelle de brocolis, poulet et sauce Saint-Nectaire
35 Min
Boulettes de porc, courgettes et sauce au yaourt
40 Min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 Min
Haricots blancs à la tomate et au chorizo, poisson vapeur et crème à l'orange
1 godz.
Crumble de poulet aux poireaux
50 Min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 Min