Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour le plat
- 600 g de filets de merlan, coupés en cubes (3 cm)
- 3 pincées de sel et ½ c. à café, à ajuster en fonction des goûts
- 8 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de champignons des bois frais
- 500 g d'eau
- 400 g de courge butternut, coupée en dés
- 80 g d'échalotes
- 200 g de fumet de poisson maison
- 4 jaunes d'œufs
- 25 g de jus de citron
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1604 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 33.5 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 22.3 g
- Verzadigd vet
- 11.8 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 508.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Thon mariné et courgettes au thym
45 min
Dos de cabillaud sur lit de carotte et fenouil, sauce crème moutarde
1h
Duo de poissons au beurre blanc et petits légumes
1h
Brandade de chou vert aux deux poissons
1h
Gratin de poissons à la choucroute
40 min
Papillotes de pavés de turbot aux agrumes
45 min
Tajine de lotte au fenouil
1 godz. 45 min
Magrets rôtis au pomélo, purée de céleri
2h
Thon basquaise
30 min
Crumble de poisson
1h
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45 min
Baeckeoffe aux poissons
1 godz. 45 min