Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, en morceaux
- 100 g de farine
- 100 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 600 g d'eau
- 400 g de pommes, épluchées et coupées en quatre
- 15 g de beurre demi-sel
- 12 noix de saint-jacques
- 20 g de cognac
- 50 g d'oignon
- 20 g d'huile neutre
- 2 c. à café de curry en poudre
- 100 g de vin blanc
- 2 pincées de sel
- 1 pincée de poivre blanc moulu
- 1 c. à café de farine
- 100 g de crème fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2403.2 kJ / 574.4 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 41.5 g
- Verzadigd vet
- 23 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 292 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1 Std. 10 Min
Cabillaud au chorizo
35p
Curry de cabillaud à la noix de coco
25 Min
Feuilleté aux saint-jacques et cabillaud
1hod. 45min
Saumon au sésame, crème de petits pois
1óra
Filet mignon, écrasé de pomme de terre, patate douce et sauce au chèvre
1 Std. 20 Min
Verrine bicolore aux radis et fromage de chèvre
20min
Nage de noix de saint-jacques aux panais et à la vanille
1óra
Rôti de porc aux poires
1óra 35p
Lotte crémeuse au safran
3hod. 35min
Cabillaud aux patates douces et à la courgette, sauce à l'orange
35p
Poêlée de saint-jacques, purée de patate douce épicée et beurre d'orange
35p