Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 pincées de sel
- 10 pincées de poivre moulu
- 6 filets de bar
- 600 g de champignons de Paris frais
- 500 g de poireaux, coupés en tronçons
- 50 g d'échalotes
- 100 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- 30 g de farine de blé
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à soupe de fumet de poisson
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1472.1 kJ / 351.8 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 21.9 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 378.3 mg
Alternatieve recepten
Tourte feuilletée au poireau et aux saumons frais et fumé
1 godz. 30 min
Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide
40min
Lotte à la provençale
50 Min
Cocotte de lotte au curry et légumes
1 godz.
Cabillaud à la sauce tomate
30 min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55min
Lotte à la diepoise
40min
Côtes de veau à la provençale
30 min
Poêlée de saint-jacques, purée de patate douce épicée et beurre d'orange
35 min
Baeckeoffe aux deux poissons
1h 45min
Mangue, kiwi et ananas en crumble
45 min
Tajine de calamar aux poivrons
45 min