Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 pincées de sel
- 10 pincées de poivre moulu
- 6 filets de bar
- 600 g de champignons de Paris frais
- 500 g de poireaux, coupés en tronçons
- 50 g d'échalotes
- 100 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- 30 g de farine de blé
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à soupe de fumet de poisson
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1472.1 kJ / 351.8 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 21.9 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 378.3 mg
Alternatieve recepten
Lasagne de blanquette
2 Std. 40 Min
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55min
Feuilleté de saint-jacques au chou vert
1h 25min
Pavé de thon, pesto rouge et écrasé de pomme de terre
40 min
Saumon et légumes à la vapeur avec riz jaune et raisins secs
40 min
Merlu vapeur à la tomate et pommes de terre
50min
Duo de saumon et cabillaud, petits légumes et sauce crustacés
1h
Saumon sauce hollandaise, riz et asperges
45 min
Couscous au saumon
55min
Filet de dorade grise à la normande
1h
Dos de cabillaud, riz, épinards et sauce crémeuse au citron
30 min
Papillote de saumon aux petits légumes et couscous
40 min