Dos de bar sur lit de poireaux et champignons

Dos de bar sur lit de poireaux et champignons

3.7 6 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 portions

Ingrediënten

  • 10 pincées de sel
  • 10 pincées de poivre moulu
  • 6 filets de bar
  • 600 g de champignons de Paris frais
  • 500 g de poireaux coupés en tronçons
  • 50 g d'échalotes
  • 100 g d'eau
  • 100 g de vin blanc sec
  • 30 g de farine de blé
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 c. à soupe de fumet de poisson

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 378.3 mg
Eiwitten 29.6 g
Calorieën 1472.1 kJ / 351.8 kcal
Vetten 15.6 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 8.4 g
Koolhydraten 21.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...