Baeckeoffe aux deux poissons

Baeckeoffe aux deux poissons

4.8 38 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 45min
6 portions

Ingrediënten

  • 140 g d'oignons coupés en deux
  • 200 g de carottes coupées en tronçons
  • 150 g de blancs de poireau coupés en tronçons
  • 20 g de beurre
  • 1000 g de pommes de terre
  • 500 g de cabillaud coupé en morceaux (3 cm)
  • 500 g de saumon frais coupé en morceaux (3 cm)
  • 4 pincées de sel
  • 4 pincées de poivre blanc moulu
  • 250 g de vin blanc
  • 1 c. à soupe de fécule de maïs
  • 20 g d'eau
  • 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 dose de safran
  • 1 c. à soupe de fumet de poisson

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1.3 mg
Eiwitten 37.5 g
Calorieën 2420 kJ / 578.5 kcal
Vetten 27.8 g
Vezels 15.7 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 34.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...