Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 1 oignon, coupé en deux
- 120 g de beurre demi-sel, dont 70 g en morceaux
- le jus d'un citron jaune
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 2 homards
- 3 jaunes d'œufs
- 70 g de cidre brut
- 10 g de vinaigre de cidre
- 1 pincée poivre blanc, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1831.4 kJ / 437.7 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 37.9 g
- Verzadigd vet
- 23 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 444.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartare saumon-saint-jacques et sauce aux herbes
40 Min
Sauce au poivre
25 Min
Religieuse craquelin caramel au beurre salé
4 Std.
Pho complet de bœuf
3h 50min
Samoussas de cabillaud, coriandre, oignon, sauce cheddar
35 Min
Rôti de porc, chutney, légumes, purée de patates douces et sauce au vin
2 Std.
Côtes de veau à la provençale
30 Min
Gambas sautées au beurre persillé
15 Min
Aubergines farcies à la viande
1 Std. 15 Min
Couscous tfaya au poulet
2 Std.
Tajine de bœuf aux courgettes, aux olives et aux amandes
1 godz. 35 min
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50 Min