Risotto aux moules et algues, brochettes de saint-jacques et chorizo

Risotto aux moules et algues, brochettes de saint-jacques et chorizo

4.5 11 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
6 portions

Ingrediënten

  • 5 g d'algues wakamé séchées ou de mélange d'algues
  • 40 g de parmesan coupé en morceaux (3 cm)
  • 100 g de vin blanc sec
  • 500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
  • 30 g d'échalotes
  • 40 g de beurre
  • 250 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
  • ½ c. à café de sel et 1-2 pincées, à ajuster en fonction des goûts
  • 10 g d'huile d'olive
  • 12 noix de saint-jacques
  • 24 tranches de chorizo doux (5 mm d'épaisseur)
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 932.3 mg
Eiwitten 23.5 g
Calorieën 2515.8 kJ / 603.2 kcal
Vetten 18.5 g
Vezels 0.7 g
Verzadigd vet 8.2 g
Koolhydraten 82.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...