Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La chapelure
- 50 g de pain rassis, coupé en morceaux
La cuisson de la morue
- 100 g de pain rassis de la veille, coupé en morceaux
- 100 g de lait
- 50 g d'huile d'olive
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 300 g de carottes, coupées en morceaux
- 400 g de morue dessalée, effilochée
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
La sauce béchamel
- 300 g de lait
- 60 g de farine de blé
- 30 g de beurre
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 200 g de crème
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1761 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
1 Std. 30 Min
Aubergines roulées à la ricotta
1 Std. 30 Min
Poulet à la cubaine
40 Min
Tourte aux poireaux, truite fumée et ciboulette
1 godz. 55 min
Roulés d'aubergine au jambon
55 Min
Morue à la méditerranéenne
1 godz. 25 min
Rougail morue
25 Min
Cari légumes au massalé
40 Min
Brandade de merlan à la moutarde
1h 15 min
Chakchouka aux œufs
50 min
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1 Std. 20 Min
Moussaka grecque
1 Std. 20 Min