Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La chapelure
- 50 g de pain rassis, coupé en morceaux
La cuisson de la morue
- 100 g de pain rassis de la veille, coupé en morceaux
- 100 g de lait
- 50 g d'huile d'olive
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 300 g de carottes, coupées en morceaux
- 400 g de morue dessalée, effilochée
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
La sauce béchamel
- 300 g de lait
- 60 g de farine de blé
- 30 g de beurre
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 200 g de crème
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1761 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Mijoté de bœuf aux poivrons
3h 15 min
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1 godz.
Bouilli de crevettes et de pommes de terre
40min
Soupe vietnamienne aux crevettes
30 min
Tourin blanchi (soupe bordelaise)
30 min
Fricassée de poulet
55 min
Thon au beurre de basilic, riz et tomates
35min
Poivrons farcis au riz persillé
45 min
Riz au bœuf et poivron rouge
45 min
Morue à la méditerranéenne
1 godz. 25 min
Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes
1 godz.
Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
1 godz. 30 min