Compatibele versies
Salade de tomates façon panzanella, glace à l'avocat
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 265 g d'avocat, en petits morceaux
- le jus d'1/2 citron jaune
- 4 tranches de pain, en gros morceaux
- 1 c. à soupe de vinaigre
- 2 c. à soupe d'eau
- 8 tomates multicolores, en morceaux
- 15 feuilles de basilic frais
- sel
- poivre moulu
- 1 pincée de fleur de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1033 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Bouchées de betterave, chèvre et pesto de roquette
30min
Buddha bowl au poulet
1 Std.
Flammekueche aux graines de lin avec saumon, champignons et salade de roquette
40 Min
Salade de courgette, riz et thon
25 Min
Punch de l'Avent
15 min
Bisque de crevettes à l'orange, bar aux herbes et purée de panais
1 Std. 30 Min
Sorbet prosecco aux fraises et boules de noix de coco
50 Min
Tarte à partager aux tomates, basilic, olives et chorizo
1h 5min
Salade thon et avocat aux oignons fermentés
72h 30min
Recette du chef Eric Guérin : Lotte champignons noisettes, panais, jus de champignon sarrasin et condiment ail
1 Std. 30 Min
Ananas rôtis, glace à la vanille et chantilly
12hod. 15min
Tarte aux légumes et pois chiches, salade fraîche
1h 5min