Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g de gruyère, coupé en morceaux
- 300 g d'épinards surgelés
- 30 g de fécule de pomme de terre
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 80 g de jaune d'œuf
- 3 pincées de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- 120 g de blanc d'œuf
- 2 tranches de jambon serrano
- 6 tomates cerise
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 880.3 kJ / 211.3 kcal
- Eiwitten
- 14.7 g
- Koolhydraten
- 6.7 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 717.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche courgette-épinard à la feta
30 min
Gaufres vertes aux épinards, saumon fumé et graines germées
35min
Tourte aux blettes
2h 20min
Pita épinards et feta
2 godz. 25 min
Quiche aux épinards et au saumon
35min
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1h
Paniers de pommes de terre, œuf et bacon
40 min
Pancakes aux champignons, mâche et ricotta
40 min
Boulettes courgette-mozzarella
45 min
Tartelettes aux blettes et aux crevettes
1 godz. 35 min
Petits flans de courgette, pecorino, pancetta et basilic
50min
Tarte tatin carotte et ricotta
3 Std. 20 Min