Soufflé épinards-jambon

Soufflé épinards-jambon

4.5 23 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
6 portions

Ingrediënten

  • 160 g de gruyère coupé en morceaux
  • 300 g d'épinards surgelés
  • 30 g de fécule de pomme de terre
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 80 g de jaune d'œuf
  • 3 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre 5 baies
  • 120 g de blanc d'œuf
  • 2 tranches de jambon serrano
  • 6 tomates cerise

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 717.7 mg
Eiwitten 14.7 g
Calorieën 880.3 kJ / 211.3 kcal
Vetten 13.8 g
Vezels 1.7 g
Verzadigd vet 6.7 g
Koolhydraten 6.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...