Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, en morceaux
- 250 g de farine de blé
- 125 g de beurre, coupé en dés
- 450 g d'eau
- 1 jaune d'œuf
-
1
c. à soupe d'origan déshydraté
of 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées - 1 pincée de sel
- 1 botte d'asperges vertes
- 200 g de filets de poulet
- 2 œufs
- 200 g de ricotta
- ½ bouquet d'estragon frais, effeuillé (réserver quelques feuilles pour la finition)
- du poivre moulu
- un peu de lait
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1991 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte aux asperges et chèvre frais
1h 20min
Pizza épinard-feta
1h 10 min
Tarte aux champignons et aux marrons
1h 30min
Pâtes aux asperges et pesto
45min
Roulés de porc aux épinards, sauce marsala
55min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1h 10 min
Salade de pâtes aux asperges
50 Min
Petits moelleux pistache, glaçage chocolat
45min
Quiche au brocoli, à la pancetta et au cheddar
2h 20min
Pita épinards et feta
2 Std. 25 Min
Risotto aux asperges
45min
Pizza aubergine, feta et basilic par Eric Guérin
11h