Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 70 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 4 feuilles de basilic frais
- 50 g de roquette
- 30 g d'huile d'olive, et 2 c. à café pour la cuisson
- 100 g de parmesan, coupé en cubes
- du sel
- du poivre moulu
- 1 rôti de porc, dans le filet (1,2 kg), ouvert en portefeuille par le boucher
- 4 c. à soupe d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1617 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Osso-buco aux agrumes
1 Std. 20 Min
Magret de canard aux fruits de la Passion, purée de betterave
45min
Rôti de porc farci au basilic
1 Std. 25 Min
Rôti de porc aux herbes et jambon
1 Std. 50 Min
Porc aigre-doux à la purée
40min
Magret de canard à la cerise
50min
Rôti de veau au pesto roquette-basilic et ses légumes du soleil
3h 25min
Curry de canard à l'ananas
30min
Bœuf au pain d'épices et pommes vapeur
45min
Filet mignon de veau à la framboise, mousseline de céleri rave.
45min
Magrets rôtis au pomélo, purée de céleri
2h
Aiguillettes de canard panées aux noisettes, purée de céleri et sauce au cidre
1 Std.