Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de tomme de Savoie, coupée en morceaux
- 200 g de comté, coupé en morceaux
- 200 g de beaufort, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 300 g de coulis de tomates nature, type Tomacouli
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de pain rassis, coupé en cubes (2 cm env.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4421 kJ / 1057 kcal
- Eiwitten
- 52.2 g
- Koolhydraten
- 95.8 g
- Vetten
- 51 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe à l'oignon
1 Std. 10 Min
Quiche endive, moutarde et camembert
1 godz. 30 min
Muffins de spaghetti
55min
Boudin noir aux pommes façon Parmentier
1 Std. 20 Min
Oignons farcis au chèvre et aux herbes
1 godz. 30 min
Poitrine de porc, chorizo et purée de maïs
30 Min
Tomates cerises farcies au fromage de chèvre et au prosciutto
1 godz. 30 min
Fondue savoyarde
15min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1h 55min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 Min
Welsh rarebit
30 Min
Fondue savoyarde
25 Min