Fondue savoyarde à la tomate

Fondue savoyarde à la tomate

4.7 51 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • 200 g de tomme de Savoie coupée en morceaux
  • 200 g de comté coupé en morceaux
  • 200 g de beaufort coupé en morceaux
  • 1 gousse d'ail
  • 300 g de coulis de tomates nature, type Tomacouli
  • 4 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 500 g de pain rassis, coupé en cubes (2 cm env.)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 52.2 g
Calorieën 4421 kJ / 1057 kcal
Vetten 51 g
Vezels 7 g
Koolhydraten 95.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...