
Compatibele versies
Septembre - Spaghetti aux légumes et pesto de roquette
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pesto de roquette
- 50 g de parmesan coupé en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 1 c. à soupe de pignons de pin
- 60 g de roquette
- 150 g d'huile d'olive
- 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
La garniture de légumes
- 1500 g d'eau
- 1 c. à soupe de gros sel
- 300 g de courgettes coupées en lanières fines
- 300 g de carottes coupées en lanières fines
- 350 g de pâtes sèches, type spaghetti
- 200 g de poivron rouge coupé en lanières fines
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 10 olives noires coupées en rondelles
- 250 g de mozzarella coupée en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 671 kcal / 2799 kJ
- Eiwitten
- 21 g
- Vetten
- 43 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vezels
- 6 g