Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de poireaux, coupés en tronçons
- 190 g de beurre, coupé en morceaux
- 5 pincées de sel, et ½ c. à café, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g de filets de bar
- 3 brins d'estragon frais
- 3 brins de cerfeuil frais
- 80 g d'échalotes
- 80 g de vinaigre blanc
- 4 jaunes d'œufs
- 1 tomate, coupée en dés
- 300 g de panais, détaillés en cubes
- 200 g de carottes, détaillées en cubes
- 200 g de chair de courge d'hiver, détaillée en cubes
- 160 g d'eau
- 100 g de lait
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2403.2 kJ / 578.3 kcal
- Eiwitten
- 29.3 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 43.8 g
- Verzadigd vet
- 21.3 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 781.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papillotes de saumon, couscous et épinards
45min
Brandade de lieu à la patate douce
1h
Parmentier de chou-fleur au saumon
1h 15 min
Lasagnes de poisson aux champignons
1h 30min
Gratin de printemps merlu, petits pois et fèves, sauce aux herbes
1 godz. 5 min
Brandade de haddock
50min
Poisson en croûte d'estragon, carottes nouvelles et purée de petits pois
1h
Brandade de chou vert aux deux poissons
1h
Sandre en croûte de légumes et purée de chou-fleur
40min
Crumble de poisson
1h
Lasagne aux deux saumons en croûte de pistou
1h
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55min