Kedgeree au haddock

Kedgeree au haddock

3.4 5 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • 200 g de riz basmati
  • 870 g d'eau
  • 4 œufs
  • 1 oignon rouge pelé et coupé en 2
  • 1 gousse d'ail pelée
  • 1 c. à soupe gingembres frais râpé
  • 30 g de beurre
  • 4 c. à café de mélange d'épices indiennes
  • 1 petit piment frais thaï, épépiné et ciselé (facultatif)
  • du sel
  • du poivre moulu
  • le jus d'un citron jaune
  • 160 g de filets de haddock fumé ,poché grossièrement émietté
  • 1 bouquet coriandre fraîche ciselée
  • 1 citron jaune en quartiers

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 14 g
Calorieën 1235 kJ / 293 kcal
Vetten 7 g
Koolhydraten 42 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...