Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de riz basmati
- 870 g d'eau
- 4 œufs
- 1 oignon rouge, pelé et coupé en 2
- 1 gousse d'ail, pelée
- 1 c. à soupe de gingembre frais, râpé
- 30 g de beurre
- 4 c. à café de mélange d'épices, indiennes
- 1 petit piment frais, thaï, épépiné et ciselé (facultatif)
- du sel
- du poivre moulu
- le jus d'un citron jaune
- 160 g de filets de haddock fumé, ,poché grossièrement émietté
- 1 bouquet coriandre fraîche, ciselée
- 1 citron jaune, en quartiers
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1235 kJ / 293 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1 Std. 25 Min
Lentilles à la marocaine
50min
Mijoté de lentilles et légumes verts
55min
Chakalaka (Mijoté de haricots blancs et poivron)
30min
Sauce bolognaise aux lentilles
55min
Ratatouille aux lentilles
50min
Potée de haricots blancs aux poivrons
13h
Tajine de légumes à la courge et aux fruits secs
1h 10min
Chili de pois chiches
45min
Loubieh (ragoût de haricots verts libanais)
50min
Sauce bolognaise aux lentilles
35min
Tajine de dorade à la chermoula
40min