Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de riz basmati
- 870 g d'eau
- 4 œufs
- 1 oignon rouge, pelé et coupé en 2
- 1 gousse d'ail, pelée
- 1 c. à soupe de gingembre frais, râpé
- 30 g de beurre
- 4 c. à café de mélange d'épices, indiennes
- 1 petit piment frais, thaï, épépiné et ciselé (facultatif)
- du sel
- du poivre moulu
- le jus d'un citron jaune
- 160 g de filets de haddock fumé, ,poché grossièrement émietté
- 1 bouquet coriandre fraîche, ciselée
- 1 citron jaune, en quartiers
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1235 kJ / 293 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Bowl de lentilles au haddock
30 dk
Lasagnes de poisson aux champignons
1sa 30 dk
Lasagne au cabillaud, courgettes et gingembre
1sa 15 dk
Soupe de nouilles Soba
9h
Nage iodée de sot-l'y-laisse aux huîtres
40min
Gratin de poissons à la choucroute
40min
Blisotto aux moules et poivrons grillés
25min
Moules aux cocos de Paimpol
2sa 30 dk
Tajine de légumes-racine au carvi
1h
Hareng fumé, salade de choux rouge et blanc
55 min
Zaalouk de chou-fleur
30 dk
Kedgeree (Riz au curry et au haddock)
45 dk