Dinde à l'orange et à la sauge, purée de panais à la cannelle

Dinde à l'orange et à la sauge, purée de panais à la cannelle

3.3 8 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 5min
4 portions

Ingrediënten

  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 95 g de beurre en morceaux
  • 10 feuilles de sauge fraîche
  • 800 g de filets de dinde, sans peau en gros morceaux
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 300 g d'eau
  • 150 g de jus d'orange
  • 1 bâton de cannelle
  • 1 orange non pelée, en gros morceaux
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1000 g de panais en gros morceaux
  • 1 c. à café bombée de cannelle en poudre
  • 80 g de crème fraîche épaisse

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 50 g
Calorieën 2807 kJ / 671 kcal
Vetten 33 g
Koolhydraten 36 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...