Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'échalotes, coupées en deux
- 60 g d'huile d'olive extra vierge
- 200 g de pousses d'épinards frais
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincée de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 tranches de filet de porc (100 g/tranche env.)
- 6 tranches de bacon
- 10 g de beurre
- 200 g d'eau
-
80
g de marsala liquoreux
of 80 g de vin doux sucré
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1440 kJ / 346.8 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 27.2 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 307.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin d'hiver au bar, sauce choron
1 Std. 20 Min
Paupiette de la mer au vin blanc
45 Min
Magret de canard aux framboises
40 Min
Paupiette de sole aux épinards et au lard
1 Std.
Poulet mariné et choucroute au paprika
45 Min
Bœuf sauce au whisky avec des pommes de terre
2 godz. 40 min
Rôti de porc farci à la pistache
1h 25min
Magrets rôtis au pomélo, purée de céleri
2h
Filet mignon aux pruneaux et tagliatelles de légumes
1 Std. 10 Min
Filet mignon de veau à la framboise, mousseline de céleri rave.
45 Min
Magret de canard aux fruits de la Passion, purée de betterave
45 Min
Rôti de veau à l'italienne
1h 15min