Compatibele versies
Pollo estilo Guanajuato (Poulet aux raisins secs, orange et citron)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de raisins secs
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 200 g de jus d'orange fraîchement pressé (3-4 oranges env.)
- 250 g de jus de citron fraîchement pressé (5-6 citrons env.)
- 1 cube de bouillon de volaille
- 200 g d'eau
- 2 pincées de cannelle en poudre
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 900 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme), coupées en dés
- 800 g de poulet, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2040.2 kJ / 482.5 kcal
- Eiwitten
- 50.8 g
- Koolhydraten
- 47.5 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Colombo de porc aux légumes
45min
Poulet au vin rouge
55min
Poulet au gingembre et aux oignons
40 min
Dinde au romarin, dattes et blé à l'orange
40 min
Poulet et pruneaux roulés, riz aux oignons
35 Min
Porc aux abricots secs
55min
Sauté de poulet au potimarron et aux agrumes
40 min
Poulet pilaf aux raisins
45min
Chowder au saumon
30min
Bobotie (Gratin de bœuf)
50min
Filet mignon de porc façon vindaloo
30min
Tajine de poulet au miel et aux pruneaux
40 min