Compatibele versies
Pollo estilo Guanajuato (Poulet aux raisins secs, orange et citron)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de raisins secs
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 200 g de jus d'orange fraîchement pressé (3-4 oranges env.)
- 250 g de jus de citron fraîchement pressé (5-6 citrons env.)
- 1 cube de bouillon de volaille
- 200 g d'eau
- 2 pincées de cannelle en poudre
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 900 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme), coupées en dés
- 800 g de poulet, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2040.2 kJ / 482.5 kcal
- Eiwitten
- 50.8 g
- Koolhydraten
- 47.5 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de canard à l'ananas
30 dk
Curry vert de porc aux aubergines
40 min
Poulet à l'orange
1 godz. 30 min
Curry de porc aux pommes de terre
1h 15 min
Curry de bœuf, coco et riz
1 godz. 40 min
Aiguillettes de canard aux raisins et sésame
25 min
Porc aux abricots secs
55 min
Poulet pilaf aux raisins
45 min
Poulet au gingembre et aux oignons
40 min
Ragoût de canard et tagliatelle
30 dk
Sauté de poulet au potimarron et aux agrumes
40 min
Cari poulet
45 min