Œufs farcis à la berrichonne

Œufs farcis à la berrichonne

4.0 22 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • 6 œufs
  • 10 g de persil frais
  • 35 g d'échalotes coupées en deux
  • 50 g de fromage frais type St Môret
  • 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 20 g de beurre

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 285 mg
Eiwitten 12.8 g
Calorieën 901.3 kJ / 242.5 kcal
Vetten 17.8 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 8.3 g
Koolhydraten 1.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...