Spaghetti aux légumes du printemps

Spaghetti aux légumes du printemps

2.8 9 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • 50 g de parmesan coupé en morceaux
  • 1200 g d'eau
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 150 g de petits pois frais
  • 150 g de carottes coupées en rondelles
  • 150 g de navet coupé en dés
  • 200 g de pâtes sèches, type spaghetti
  • 20 g de beurre
  • 20 g de pousses d'épinards frais

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 456 mg
Eiwitten 14.3 g
Calorieën 1346.8 kJ / 319.3 kcal
Vetten 9.8 g
Vezels 5.5 g
Verzadigd vet 5.3 g
Koolhydraten 42.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...