Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'amandes décortiquées
- 2 gousses d'ail
- 1 c. à café de romarin déshydraté et haché
- 25 g d'huile d'olive
- 20 g de câpres en saumure (optioneel)
- 20 olives vertes dénoyautées
- 6 tomates séchées, coupées en morceaux
- 1200 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 350 g de pâtes sèches, type spaghetti
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2255.5 kJ / 535.8 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 74.3 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 636.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi à l'amatriciana
25 Min
Salade de haricots blancs, pesto de tomates confites
10min
Salade inca
50 Min
Frittata aux oignons caramélisés et fromage de chèvre
45min
Salade de pâtes au pesto de poivron
30 Min
Salade de haricots blancs et tomates à l’italienne
45min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45min
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25 Min
Omelette à la grecque
35 Min
Poulet piccata, boulgour au citron
45min
Pâtes au gorgonzola
40min
One pot pasta au bleu et aux champignons
30 Min