Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon rouge, coupé en deux
- le jus d'un citron jaune
- 200 g de tomates, coupées en brunoise
- 1500 g d'eau
- ½ c. à café de gros sel
- 100 g de carotte
- 100 g de fèves fraîches (environ 180 g non écossées)
- 75 g de quinoa rouge
- 100 g de grains de maïs en conserve
- 2 avocats, coupés en lamelles
- 75 g de quinoa blanc
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g d'huile d'olive
- 10 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 880.2 kJ / 211.2 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 9.5 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de boulgour aux fèves et amandes
45min
Salade kasha, lentilles corail et légumes d'été
40 Min
Gulai de seitan et légumes
50 Min
Salade de légumineuses à la grecque
35 Min
Salade de boulgour aux pois chiches
2h 45 min
Salade détox
10min
Spaghetti o palmo
35 Min
One pot pasta brocolis-amandes
50 Min
Salade de pâtes, carottes, crumble et chèvre
25min
Biryani aux légumes et aux fruits secs
35 Min
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45min
Salade de quinoa, tomates, pois chiches et mozza
25min