Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon rouge, coupé en deux
- le jus d'un citron jaune
- 200 g de tomates, coupées en brunoise
- 1500 g d'eau
- ½ c. à café de gros sel
- 100 g de carotte
- 100 g de fèves fraîches (environ 180 g non écossées)
- 75 g de quinoa rouge
- 100 g de grains de maïs en conserve
- 2 avocats, coupés en lamelles
- 75 g de quinoa blanc
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g d'huile d'olive
- 10 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 880.2 kJ / 211.2 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 9.5 g
- Vezels
- 4.8 g
Alternatieve recepten
Salade de quinoa, tomates, pois chiches et mozza
25min
Salade détox
10min
Salade de blé aux tomates, artichauts et olives
25min
Laab kai (Salade au poulet)
35min
Salade mexicaine
2h 15 min.
Salade asiatique au poulet
30min
Salade de poulet, boulgour et clémentines
40min
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45min
Salade de boulgour, poivrons, abricots secs et amandes
45min
Salade de boulgour aux pois chiches
2 godz. 45 min
Salade de saumon aux légumes, quinoa et feta
50min
Salade de boulgour aux fèves et amandes
45min