Compatibele versies
Menu light - Salade aux figues, raisins, feta et quinoa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de raisins secs sultanines
- 50 g de cerneaux de noix
- 50 g d'oignon rouge
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- ½ bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- ½ bouquet de ciboulette fraîche
- 1000 g d'eau
- 100 g de quinoa rouge
- 100 g de quinoa blanc
- 300 g de figues fraîches, coupées en quartiers
- 150 g de feta, coupée en cubes
- 150 g de raisins blancs, coupés en deux
- 150 g de raisins noirs, coupés en deux
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1451 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini
50min
Salade de poulet, pomme, chou-fleur et avocat
40min
Salade de soba, brocoli, mangue, cajous et tofu
25min
Salade de poulet, avocat et ananas grillé
40min
Petites galettes de maïs et taboulé de quinoa au maïs
50min
Bowl avocat, saumon fumé, riz noir et mangue
45min
Poulet à la menthe, légumes et fraises
50min
Salade Waldorf sur feuilles d'endive
30min
Salade de quinoa aux pêches et mozzarella
30min
Salade de butternut, feta, maïs et cranberries
35min
Salade de sarrasin, concombre et feta
50min
Salade de pâtes, carottes, crumble et chèvre
25min