Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g d'oignon
- 2 gousses d'ail
- 1 bouquet de persil frais
- 50 g d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 150 g de vin blanc
- 100 g de bouillon de volaille
- 390 g de tomates cerise en boîte, et leur jus
- 400 g de viande de lapin, en morceaux, cuite
- eau
- gros sel
- 300 g de pâtes fraîches aux œufs, type pappardelle ou tagliatelle
- 100 g de pesto de basilic maison (voir "Conseil(s)")
- 2 brins de basilic frais, équeutés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2995 kJ / 714 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 38 g
Alternatieve recepten
Volaille au riesling
50min
Ragoût de canard et tagliatelle
30min
Rôti de veau au pesto roquette-basilic et ses légumes du soleil
3 Std. 25 Min
Gigot d'agneau farci à l'orientale
1h 30min
Saltimbocca alla romana
25min
Poulet à la cantonaise et aux légumes
35min
Roulés de veau à la sauge et à la mozzarella, trofie et courgettes
40min
Boulettes de veau aux herbes
35min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Daube d'agneau aux artichauts
1h
Veau à la crème et aux morilles
40min
Porc aigre-doux à la purée
40min