Saumon japonais, vermicelles et légumes

Saumon japonais, vermicelles et légumes

4.2 113 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • 1000 g d'eau
  • 150 g de vermicelles asiatiques (ou nouilles de riz)
  • 400 g de mélange de légumes asiatiques surgelé
  • 2 c. à soupe d'huile de tournesol
  • du sel
  • 600 g de saumon frais ou surgelé en gros cubes
  • 6 c. à soupe de sauce teriyaki ou yakitori

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 37 g
Calorieën 2080 kJ / 497 kcal
Vetten 21 g
Koolhydraten 37 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...