Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 5 branches de persil frais, équeutées
- 40 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre
- 1 pincée de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de cèpes frais, coupés en lamelles ou petits morceaux
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1000 g d'eau
- ½ c. à café de sel, et 2 pincées, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de pâtes sèches aux œufs, type tagliatelle
- 15 g d'huile parfumée à la truffe
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1657.5 kJ / 397.5 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 25.5 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto classique au basilic
10 min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 min.
Linguine aux champignons et crème à la noisette
40min
Pâtes à la norma
1h 45min
Penne primavera au pesto d'herbes
55min
Carpaccio de bœuf, pesto de roquette, pecorino et caviar d'aubergines
3h 20min
Risotto aux asperges
45min
Trofie au pesto
40min
Risotto aux asperges
35 min
Penne au pesto et jambon cru
15min
Pâtes au gorgonzola
40min
Gnocchis aux poires, noix de pécan et gorgonzola
1h 20min