Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'olives noires dénoyautées
- 1 échalote (petite), pelée et coupée en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 30 g de jus de citron
- 20 asperges vertes fraîches (ou surgelées, non décongelées)
- 1500 g d'eau
- 1 c. à soupe rase de sel
- 400 g de pâtes sèches, type fusilli
- 1 boule de mozzarella de bufflonne
- 2 brins de basilic frais
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1870 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de lentilles aux asperges
1h
Salade de brocoli aux lardons, pommes et amandes
30min
Œufs pochés aux épinards crémeux
1 Std. 20 Min
Salade de pomme de terre, pois gourmands, jambon et oignon rouge
35 Min
Haricots verts au thym
1 godz. 10 min
Salade de pâtes aux courgettes
50min
Salade de haricots verts, menthe, feta et palette
55 Min
Salade de haricots verts, foies de volaille et amandes grillées
45min
Salade de haricots verts aux lardons
40min
Poireaux en vinaigrette de betterave
35 Min
Salade d'automne au chou-fleur
1 Std. 5 Min
Salade d'endives au bleu, vinaigrette crémeuse
25 Min