Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'olives noires dénoyautées
- 1 échalote (petite), pelée et coupée en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 30 g de jus de citron
- 20 asperges vertes fraîches (ou surgelées, non décongelées)
- 1500 g d'eau
- 1 c. à soupe rase de sel
- 400 g de pâtes sèches, type fusilli
- 1 boule de mozzarella de bufflonne
- 2 brins de basilic frais
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1870 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de pâtes aux courgettes
50 Min
Salade de haricots verts, menthe, feta et palette
55 Min
Salade de penne à l'italienne
35 Min
Pâtes aux asperges vertes et aux courgettes
30 Min
Salade de brocoli aux lardons, pommes et amandes
30 Min
Salade de pâtes, carottes, crumble et chèvre
25 Min
Trofie au pesto
40 Min
Pâtes aux asperges et pesto
45 Min
Haricots, pommes de terre, betterave et chèvre
50 Min
Salade de pâtes aux petits pois, pesto citron
35 Min
Salade de haricots verts, semoule et poulet pané
40 Min
Salade d'aubergines au blé et à la feta
45 Min