Compatibele versies
Menu light - Bowl d'hiver au poulet et à la patate douce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 500 g de patates douces, coupées en rondelles d'1 cm
- 500 g de filets de poulet
- 150 g de carottes, coupées en tronçons
- 200 g de céleri-rave, coupé en cubes
- 250 g de yaourt nature
- ½ bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- le jus d'un citron jaune
- du poivre moulu
- du sel
- 1 c. à soupe d'huile de coco hydrogénée
- 50 g de graines de sésame
- 80 g de tahini (crème de sésame, en magasin bio ou maison)
- 200 g d'avocat
- le jus d'un citron vert
- 200 g de chou rouge
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2363 kJ / 566 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
One pot pasta brocolis-amandes
50 min
Poke bowl
30 Min
Salade de soba, brocoli, mangue, cajous et tofu
25 min
Salade de potimarron, quinoa rouge et feta
40 min
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45 min
Salade polenta, avocat et pousses d'épinard
1 Std. 45 Min
Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini
50 min
Salade de butternut, feta, maïs et cranberries
35 min
Buddha bowl sucré-salé
30 Min
Wraps de quinoa et sauce coriandre
40 min
Salade de lentilles, raisin, potimarron et chèvre
45 min
Salade de saumon, quinoa, épinards et avocats
25 min