Compatibele versies
Menu veggie - Avocado toasts aux pois chiches et tomates cerise
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de pois chiches en conserve, rincés et égouttés
- 1 c. à café de paprika
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 60 g d'oignons nouveaux
- 10 brins de ciboulette fraîche
- 50 g de noisettes
- 1 c. à café de sel
- 400 g d'avocat
- 400 g d'eau
- 4 œufs, à température ambiante
- 4 tranches de pain au levain ou de pain de campagne
- 16 tomates cerise, coupées en quatre
- le jus d'1/2 citron jaune bio
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2236 kJ / 537 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade César
30min
Tartine avocat-feta
25min
Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini
50min
Salade de quinoa aux herbes et à la feta
35min
Salade de soba, brocoli, mangue, cajous et tofu
25min
Buddha bowl au boulgour, mangue, avocat et butternut
1h 45min
Fishcakes coco, coriandre et citron vert
30min
Bowl de légumes tout vert
50min
Poke bowl
30min
Wraps de quinoa et sauce coriandre
40min
Linguine au chèvre frais et pesto de roquette
35min
Avocado toasts, citron et tomates
10min