Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g d'oignon (1 gros oignon), coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 70 g d'huile d'olive
- 800 g de tomates mûres, coupées en morceaux
- 1 c. à café de sucre en poudre
- ½ c. à café de sel
- 800 g d'aubergines, lavées, équeutées et coupées en tranches d'1 cm
- 1200 g d'eau
- 350 g de pâtes sèches fantaisie (rigatoni, conchiglioni, penne)
- sel
- 35 g de pecorino, râpé
- poivre moulu
- 2 c. à soupe de feuilles de basilic frais
- 35 g de pecorino râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2121 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce tomate-basilic et jambon cru
40min
Gnocchi à l'amatriciana
25 min
Cannelloni aux blettes
1h 5min
Spaghetti à la norma
45 min
Spaghetti o palmo
35 min
Linguine aux champignons et crème à la noisette
40min
Linguine au chèvre frais et pesto de roquette
35 min
Tagliatelle aux cèpes et huile de truffe
35 min
Tortellini au fromage, bouillon aux petits pois
25 min
Penne à la pancetta, brocoli et citron
45 min
Couscous de boulgour aux six légumes
50 Min
Trofie au pesto
40min