Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g d'oignon (1 gros oignon), coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 70 g d'huile d'olive
- 800 g de tomates mûres, coupées en morceaux
- 1 c. à café de sucre en poudre
- ½ c. à café de sel
- 800 g d'aubergines, lavées, équeutées et coupées en tranches d'1 cm
- 1200 g d'eau
- 350 g de pâtes sèches fantaisie (rigatoni, conchiglioni, penne)
- sel
- 35 g de pecorino, râpé
- poivre moulu
- 2 c. à soupe de feuilles de basilic frais
- 35 g de pecorino râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2121 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi à l'amatriciana
25 min
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1h 20 min
Fettucine vegan au chou-fleur
1h
Trofie au pesto
40 min
Involtini d'aubergine à la tomate
1h 10 min
Conchiglie à la sauce tomate fraîche et au fromage de chèvre
45 min
Linguine aux champignons et crème à la noisette
40 min
Cannelloni aux blettes
1h 5 min
Pizza blanche à la roquette
1sa 35 dk
Morrones rellenos de maïz (Poivron farci au maïs)
1h
Linguine au chèvre frais et pesto de roquette
35 min
Pâtes à l'aubergine, ricotta et basilic
35 min