Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de gruyère, coupé en morceaux
- 100 g de crème liquide entière
- 4 pincées de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 1200 g d'eau
- 700 - 800 g de bulbes de fenouil, détaillés en cubes
- beurre, pour le plat
- 250 g de pâtes sèches, type macaroni
- 1 c. à café d'aneth déshydraté
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1230.5 kJ / 293.2 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 12.2 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 466.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55min
Gratin de poireau, panais et saumon
1 godz. 15 min
Gratin de pâtes à la provençale
1 godz. 15 min
Légumes aux haricots verts
30 min
Gratin de coquillettes au poireau
45 min
Gratin de pommes de terre et panais
1h 25min
Quiche oignon-fenouil
1h 10min
Gratin de champignons, courge et épinards
1h 10min
Gratin de fenouil au chèvre
1h 5 min
Colcannon irlandais
1h 10min
Gratin de ravioli
1h 40min
Pâtes aux légumes d'automne
50min