Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 230 g de courgettes, coupées en morceaux
- 35 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g d'huile végétale
- 180 g de ricotta fraîche
- 3 œufs
- ½ - ¾ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre moulu, et un peu pour la finition
- 500 g d'eau
- 1 c. à soupe de beurre
- gros sel de mer, pour la finition (optioneel)
- persil frais haché, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2361.8 kJ / 564.5 kcal
- Eiwitten
- 29.9 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 46.1 g
- Verzadigd vet
- 19.7 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 1269.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Clafoutis de courgettes, ail et amande
1 godz.
Tarte aux asperges, ricotta et basilic
2h 30 min
Clafoutis aux tomates cerise, mozzarella et basilic
35 min
Burger de pomme de terre aux épinards
35 min
Flan de poireau et pancetta
35 min
Flan de carotte, gouda et cumin
50min
Salade de lentilles aux poivrons
40 min
Clafoutis de tomates cerise, courgettes et thym
50min
Gratin de patate douce
50min
Boulettes d'aubergine et boulgour, sauce yaourt aux herbes
1 godz. 35 min
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50min
Boulettes courgette-mozzarella
45 min