Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 230 g de courgettes, coupées en morceaux
- 35 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g d'huile végétale
- 180 g de ricotta fraîche
- 3 œufs
- ½ - ¾ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre moulu, et un peu pour la finition
- 500 g d'eau
- 1 c. à soupe de beurre
- gros sel de mer, pour la finition (optioneel)
- persil frais haché, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2361.8 kJ / 564.5 kcal
- Eiwitten
- 29.9 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 46.1 g
- Verzadigd vet
- 19.7 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 1269.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Clafoutis aux tomates cerise, mozzarella et basilic
35 Min
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50 Min
Quiche courgette-épinard à la feta
30 Min
Aubergines roulées à la ricotta
1 Std. 30 Min
One pot pasta aux légumes du soleil
30 Min
Flan de poireau et pancetta
35 Min
Burger de pomme de terre aux épinards
35 Min
Salade de quinoa au poulet et pesto de roquette
30 Min
Strudel aux champignons, feta et épinards
1h 45min
Boulettes d'aubergine et boulgour, sauce yaourt aux herbes
1 Std. 35 Min
Pancakes aux champignons, mâche et ricotta
40 Min
Boulettes courgette-mozzarella
45 Min