Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'échalote, coupée en deux
- 1 gousse d'ail
- 10 g de beurre, et un peu pour le plat
- 30 g de vin blanc
- 1500 g de patates douces
- 350 g de crème liquide 35% m.g.
- 1 pincée de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 30 g de truffe noire fraîche, râpée
- 250 g de beaufort, en tranches de 2 mm
- 20 g de cheddar râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3592.3 kJ / 862.8 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 56 g
- Verzadigd vet
- 36 g
- Vezels
- 16.5 g
- Natrium
- 664.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de courge et chorizo
1 Std. 15 Min
Œufs cocotte à la carotte, au brocoli et à la mimolette
30 Min
Tarte tatin carotte et ricotta
3h 20min
Tatin de betterave au balsamique et chèvre frais
1 Std. 15 Min
Gratin de patate douce
50 Min
Bricks au chèvre, miel, menthe et citron
35 Min
Pancakes aux champignons, mâche et ricotta
40min
Strudel aux champignons, feta et épinards
1h 45min
Tyropita (tourte grecque au fromage de brebis)
55 Min
Tarte filo au chou-fleur et au mascarpone
1h 10 min
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35 Min
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1h 5min