Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'échalote, coupée en deux
- 1 gousse d'ail
- 10 g de beurre, et un peu pour le plat
- 30 g de vin blanc
- 1500 g de patates douces
- 350 g de crème liquide 35% m.g.
- 1 pincée de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 30 g de truffe noire fraîche, râpée
- 250 g de beaufort, en tranches de 2 mm
- 20 g de cheddar râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3592.3 kJ / 862.8 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 56 g
- Verzadigd vet
- 36 g
- Vezels
- 16.5 g
- Natrium
- 664.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de courge, petites pâtes et chorizo
30 min
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1h 5 min
Gratin de courge et chorizo
1h 15 min
Tatin de tomates cerise au chorizo
1h 15 min
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35 min
Clafoutis salé aux fèves, bacon et feta
1h 15 min
Quiche de magret de canard aux oignons et pommes
1h 10 min
Pancakes aux champignons, mâche et ricotta
40 min
Tatin de betterave au balsamique et chèvre frais
1h 15 min
Dumplings aux épinards et coulis de tomates
1h
Tarte croustillante au brie
50 min
Tarte tatin carotte et ricotta
3h 20 min