Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'échalote, coupée en deux
- 1 gousse d'ail
- 10 g de beurre, et un peu pour le plat
- 30 g de vin blanc
- 1500 g de patates douces
- 350 g de crème liquide 35% m.g.
- 1 pincée de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 30 g de truffe noire fraîche, râpée
- 250 g de beaufort, en tranches de 2 mm
- 20 g de cheddar râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3592.3 kJ / 862.8 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 56 g
- Verzadigd vet
- 36 g
- Vezels
- 16.5 g
- Natrium
- 664.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
1 Std.
Flan de carotte, gouda et cumin
50min
Gratin de panais, courge, comté et noix
1 Std. 20 Min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45min
Gaufre de pomme de terre, viande des Grisons et crème ciboulette
40 min
Tourte aux poireaux, truite fumée et ciboulette
1h 55min
Oignons farcis au chèvre et aux herbes
1 godz. 30 min
Crumble de courge butternut à la pomme et aux noix
55 λεπτ.
Gratin de nachos
1 Std.
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1h 40min
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1 godz. 5 min
Risotto au potimarron et aux saint-jacques
1 godz. 30 min