
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 c. à soupe de pâte de curry rouge
- 400 g de lait de coco
- ½ cube de bouillon de légumes
- 200 g d'eau
- 2 feuilles de kaffir
- 2 bâtons de citronnelle fraîche fendus dans la longueur, puis coupés en deux
- 1 c. à soupe sauce d'huître (optioneel)
- 1 c. à café de sauce de poisson (nuoc-mâm) (optioneel)
- 300 g d'aubergine coupée en morceaux
- 100 g de courgette coupée en morceaux
- 100 g de poivron rouge coupé en morceaux
- 600 g de filet de lieu jaune sans peau
- 1 brin de basilic thaï frais ciselé
- 3 brins de coriandre fraîche ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 370.8 kcal / 1545.3 kJ
- Eiwitten
- 29.8 g
- Vetten
- 24 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vezels
- 3 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Natrium
- 596.3 mg