
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La salade pico de gallo
- 500 g de tomates coupées en deux
- 30 g de piments jalapeño égrainés, sans tige et sans membranes
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'oignon doux coupé en deux
- 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 brin de coriandre fraîche équeuté
Les travers de porc
- 200 g de boisson au cola
- 140 g de piments chipotle, en conserve la sauce "adobo" seulement (voir "Conseil(s)")
-
100
g de sucre rapadura (voir "Conseil(s)")
of 100 g de sucre roux (voir "Conseil(s)") - 80 g de sauce de soja
- 2 gousses d'ail
- 180 g d'oignons doux coupés en morceaux
- 40 g d'huile végétale
- 1000 g de travers de porc coupés en morceaux (5-6 cm env.)
- 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 593 kcal / 2255 kJ
- Eiwitten
- 23.86 g
- Vetten
- 36.49 g
- Koolhydraten
- 28.13 g
- Vezels
- 1.65 g