Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brin de persil frais, lavé et séché
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 gousse d'ail
- 2 filets d'anchois à l'huile
- 1 petit piment rouge frais, épépiné
- 250 g de tomates cerise, coupées en morceaux
- 320 g de pâtes fraîches aux œufs, type tagliolini
- 250 g d'espadon, filets détaillés en cubes (1-2 cm)
- 20 g d'olives noires dénoyautées, coupées en morceaux
- 1 c. à café de câpres en saumure, égouttées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1912 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 64.8 g
- Vetten
- 12.8 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crevettes à la chermoula
40 dk
Ma moussaka "désorientée"
1sa 30 dk
Pâtes aux aubergines et à l'espadon
40 dk
Salade de calamar au fenouil
1sa 30 dk
Daurade à l'ail
40 dk
Sole, farce mousseline aux petits légumes
1h 55min
Risotto au calamar
1sa 30 dk
Tagliolini aux crevettes et artichaut
40 dk
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45 Min
Ragoût de langouste
1h 35min
Moules à la basquaise
55 Min
Calamars vapeur à la catalane
35 dk