Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brin de persil frais, lavé et séché
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 gousse d'ail
- 2 filets d'anchois à l'huile
- 1 petit piment rouge frais, épépiné
- 250 g de tomates cerise, coupées en morceaux
- 320 g de pâtes fraîches aux œufs, type tagliolini
- 250 g d'espadon, filets détaillés en cubes (1-2 cm)
- 20 g d'olives noires dénoyautées, coupées en morceaux
- 1 c. à café de câpres en saumure, égouttées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1912 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 64.8 g
- Vetten
- 12.8 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Saumon-épinard
25p
Risotto au calamar
1óra 30p
Pâtes aux aubergines et à l'espadon
40p
Marinade poisson - Inspiration méditerranéenne
5min
Salade de calamar au fenouil
1óra 30p
Thon mariné aux nouilles chinoises
1h 20min
Solette du bassin, moules et coques, fondue de poireau
1óra 15p
Marmite du pêcheur
50p
Linguine aux moules, ail et brocoli
55min
Mijoté de thon aux pommes de terre
55min
Penne aux moules
1h 5 min
Tagliolini aux crevettes et artichaut
40p