Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brin de persil frais, lavé et séché
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 gousse d'ail
- 2 filets d'anchois à l'huile
- 1 petit piment rouge frais, épépiné
- 250 g de tomates cerise, coupées en morceaux
- 320 g de pâtes fraîches aux œufs, type tagliolini
- 250 g d'espadon, filets détaillés en cubes (1-2 cm)
- 20 g d'olives noires dénoyautées, coupées en morceaux
- 1 c. à café de câpres en saumure, égouttées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1912 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 64.8 g
- Vetten
- 12.8 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Les spaghetti aux fruits de mer... un poème !
55 min
Cari poisson
35 Min
Salade aux calamars, crevettes et moules
30 Min
Gambas
30 Min
Tajine de lotte au citron confit
1 godz. 35 min
Pâtes à la tomate et aux calamars
30 Min
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1h 10min
Sardines grillées à la gremolata
35 Min
Linguine à l'encre de seiche aux fruits de mer
50 Min
Salade de crevettes à la sicilienne
40min
Thon encebollado
1h 15min
Tagliolini aux crevettes et artichaut
40min