
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brin de persil frais lavé et séché
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 gousse d'ail
- 2 filets d'anchois à l'huile
- 1 petit piment rouge frais épépiné
- 250 g de tomates cerise coupées en morceaux
- 320 g de pâtes fraîches aux œufs type tagliolini
- 250 g d'espadon filets détaillés en cubes (1-2 cm)
- 20 g d'olives noires dénoyautées coupées en morceaux
- 1 c. à café de câpres en saumure égouttées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 457 kcal / 1912 kJ
- Eiwitten
- 24.6 g
- Vetten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 64.8 g
- Vezels
- 4 g