Spaghetti all'amatriciana

Spaghetti all'amatriciana

4.5 50 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 portions

Ingrediënten

  • 40 g de pecorino coupé en morceaux (2-3 cm)
  • 20 g d'huile d'olive extra vierge
  • 150 g de joues de porc coupées en fines lanières (5-10 mm)
  • 400 g de tomates entières pelées au jus en conserve
    400 g de tomates concassées en conserve
  • 1 piment rouge taille et variété à ajuster à votre goût pour les plats épicés
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 320 g de pâtes sèches, type spaghetti

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 21.8 g
Calorieën 1920 kJ / 454 kcal
Vetten 13.5 g
Vezels 5 g
Koolhydraten 59.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...