Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 3 gousses d'ail
- 35 g d'huile d'olive
- 600 g de viande d'agneau, coupée en morceaux
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
-
2
pincées d'origan déshydraté
of 2 pincées d'origan frais - 1 cube de bouillon de bœuf
- 400 g d'eau
- 320 g de pâtes sèches, type langues d'oiseau
- 1 bâton de cannelle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3508.2 kJ / 838.5 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 63.8 g
- Vetten
- 47.8 g
- Vezels
- 5.8 g
Alternatieve recepten
Bœuf Stroganov
55 min
Crevettes à la chermoula
40 min
Poulet marocain au garam masala et couscous
50 min
Gigantes d'haricots blancs et bouillon de tomate
45 min
Navarin d'agneau printanier
1 godz. 25 min
Gratin de pomme de terre, tomate et kefta, sauce au poivron
1 godz. 35 min
Bœuf à l'orange
1 godz. 25 min
Stifado de bœuf
1 Std. 30 Min
Emincé de bœuf à la mexicaine
30 min
Le chiard aux poutines
1 godz. 35 min
Biryani de dinde
8h 50min
Goulasch
50 min