Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 3 gousses d'ail
- 35 g d'huile d'olive
- 600 g de viande d'agneau, coupée en morceaux
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
-
2
pincées d'origan déshydraté
of 2 pincées d'origan frais - 1 cube de bouillon de bœuf
- 400 g d'eau
- 320 g de pâtes sèches, type langues d'oiseau
- 1 bâton de cannelle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3508.2 kJ / 838.5 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 63.8 g
- Vetten
- 47.8 g
- Vezels
- 5.8 g
Alternatieve recepten
Aillade de veau
1 Std. 30 Min
Ma moussaka "désorientée"
1 Std. 30 Min
Goulasch
50min
Stifado de bœuf
1 Std. 30 Min
Picadillo à la cubaine
50min
Marmite d'agneau au fromage blanc
50min
Estouffat toulousain
2 Std.
Biryani de dinde
8 Std. 50 Min
Conchiglioni aux boulettes de viande
1h
Curry d'agneau
1h
Bœuf Stroganov
55min
Poulet marocain au garam masala et couscous
50min